25 maj 2017
14:00

Karlslunds IF HFK

Referat: Skiljebo SK - Karlslunds IF HFK

Karlslunds IF HFK åkte idag på sin andra förlust för säsongen då hemmalaget Skiljebo SK vann med matchens enda mål på Hamre IPs naturgräs.

Matchen som sådan var en jämn match mellan två bra lag där initiativet böljande fram och tillbaka i perioder. Det är dock inga klara målchanser som vaskas fram från något av lagen i den första halvleken. 0-0 står sig till halvtidsvilan och ses som rättvist.

Den andra halvleken fortsätter på samma sätt med bra spel från båda lagen men också en bra defensiv. Hemmalaget Skiljebo hade inför matchen bara släppt in ett mål på hela säsongen i serien, Karlslund fyra.

Det skulle dröja till den 79:e minuten då Skiljebo kan göra 1-0 efter ett hårt skott utanför straffområdet.

Några minuter senare kommer hemmalaget till ytterligare två bra lägen, men Karlslunds målvakt Steffen Kraus står för två riktiga superräddningar. Karlslund kommer även de till bra lägen i slutet av matchen men oskärpa i sista momentet gör att det inte riktigt blir så farligt.

Skiljebo vinner med 1-0, en sur förlust för killarna men redan på söndag kl 16:00 vill vi ta revansch då vi gästas av Karlbergs BK på Karlslund Arena.